Nuuuuu drar jag PUSS




12.19

Godmorgon på er!
Jag hade hur svårt som helst med att somna igår kväll gick och la mig vid två och somnade halv 4 hur går det ihop? Så ah jag vaknade i princip nu haha.

Idag blir det mycket som ska göras, jag och mamma ska fixa efterrätt och så klart ska jag fixa mig galet mycket haha och vi ska vara där vid tre så får nu rappa på lite, får se om jag hinner uppdatera något mer senare eller om ni får allting imorn istället :)) Isf GOTT NYTT ÅR



01.24

Detta får bli mitt godnatt inlägg, imorn (idag) är det nyårs afton obooooooy vad jag ska vara snygg :D Hahah !!
Så just nu behöver jag min skönhetssömn!! Puss och godnatt på er! ♥



Alltid lika roligt






Ti amo, I love you, ich liebe dich, jag älskar dig! ♥

image description

21.12

Mamma kom hem för en stund sen med wok mat, riktigt gott! Så nu sitter vi här mätta som satan och kollar på Criminal Minds :) Asså det är helt sjukt jag vet inte någon som gillar kriminalserier så mycket som jag gör!! Haha jag missar nästan aldrig någon sån serie!! Det är så grymt bra !! 

Jag saknar mina vänner från min förra skola, det är det enda jag känner kan vara jobbigt att gå i en skola där jag inte känner någon från min förra skola, men vi har våra film kvällar ibland och jag tycker att det varit riktigt länge sedan!! Så snart blir det en filmkväll igen!! ♥













fail på mig på sista bilden haha

Baby you light up my world like nobody else


17.48

Sitter just nu och kollar på Rent, åh den är såååå grymt bra!!
Skulle ju ha gått på bio idag men det fanns inga platser kvar (?) Haha första gången det händer!!

Om det är någon som inte visste det kan jag ju säga att det är nyååååååår imorn!!! Taggaaaaaa!! Haha nej men mitt nyår blir inte så märkvärdigt ska till mammas kusin och äta middag ooch ha kul! :) Bada bubbel blir det oxå skit mys!! Så jag har inget emot det haha :) Men snygga kläder blir det iaf ;) Det får ni ju se imorgon så klart! 

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen så hörs vi senare, pusss på er! ♥




Överlyckliiiiiiiiiiig!!

På femman är det Fame just nu och efter Fame är det Rent GAAAAAAAAAAAH BÄNKAD FRAMFÖR TEVEEEEEEEEEN!!





Goodmorgoon!

Vaknade vid, kvart över nio att älskling ringde! Hur mysigt som helst! Fast pratade inte så mycket med honom, för han skulle dra och bada och jag skulle typ fortsätta sova haha.

Men men idag blir det kanske bio med Marina och några till :) Ifall att vi går blir det ju den nya filmen new years eve. Har längtat att se den den verkar grymt braaaa !!

Så just n sitter jag och kollar på Ellen, rulig tjej det dära! Har precis duschat så ska nog ta något att äta är grymt hungrig!!

Puss på er! ♥



00.05

Detta blir sista inlägget för ikväll!!
Är trött så ska bara kolla klart på csi sen blir det sovdags för mig!
Puss på er!! ♥


Saknar!!


Glaaaad !

Tack för dom fina kommentarerna jag fått !! :D Blir jätte glad verkligen !!
Just nu kollar jag på A lot like love, helt okej film hittills :) Men men ska vara social med mami nu :) Puss på er !!


Old pic hahah

15.43

Hejsan på er!
Igår blev det maaaaaaaassa shopping med Marina och Kyla! Träffade dom runt ett och kom hem vid 18.00 haha galen dag, efter det drog jag hem och åt och sen drog jag vidare till Marina och körde spel hahaha har lite träningsverk efter det haha och nu kom jag hem!! :)

Och vi får ju inte glömma att tacka Rebecca för en wuuuuuunderbaar header !! :D
Länk till henne kommer hääääääääär !!!!

Idag blir det bara att vara hemma och chilla haha :)
Nu ska jag fortsätta att kolla på tv puss på er ! :))

Länge sedan

Jag har inte orkat blogga haha ni kanske har märkt det? Haha nej men det har hänt lite så har inte orkat blogga.
Idag är det annandag jul, min julafton har varit awesome men den skulle ha varit myket bättre om älskling var med :( saknar honom så sjukt mycket !! Kanske får prata med honom imorn vi får se ((:

Idag har det varit myspys, åkte in till stan med Jacob, Nille och Linnea och fikade haha roliga prickar det där haha Jacob och Nille hade lite problem att vi gick och fika istället för att dra på donken hahahaha
Men jaja så nu sitter jag här, har precis kollat på Den där Mary, helt okej film, inte den bästa jag sett direkt haha

Satt precis och snackade med en tjej från Italien haha gick inte så värst bra, måste träna på min italienska !! Haha

Nu ska jag fortsätta kolla på snuten i Hollywood puss på er !

07.30

Sitter här i min ensamhet och har det tråkigt haha, idag får man jullov så jävla nice men såklart ska man gå till skolan och göra massa saker. Sitter just nu och väntar på att älskling ska ringa, vet inte om han kan ringa men jag hoppas som fan att han kommer ringa

För er som hänger lite efter eller ah då är han då utomlands till 15 januari vilket typ tar kål på mig usch det gillar jag inte :( missade ett samtal från honom igår så vill verkligen att han ringer typ nu :((

Igår kom mina kusiner hit från italien skit nice !! Men dom typ spydde när vi satt och åt inte så värst trevligt men ändå synd om dom :(

Så ja idag börjar jag halv tio men jag sitter redan nyduschaf och kläder på mig haha... Juste vi ska ge bort julklappar i skolan idag dom ska typ Lotta ut vem som får vad och gissa vad jag ska ge *trumvirvel* KONDOMER !!!!!!! Haha kom inte på något bättre haha. Nej men jag ska väll ta och äta något och fortsätta vänta haha :( puss på er !




<3


Fiiiiiiiiieeeestaaaaaaa

Ska dra till mina tjejor i visättra och hs kul har inte träffat dom på hundra år känns det som!!! Bussen går omungefär fyrtio minuter så nu måste jag snabba mig och sminka mig och så puss på er

Ni får en liten outfit oxå !! :)


15.25

Sitter nu och spelar wordfeud med pappa som sitter ca 60 centimeter ifrån mig haha sociala familjen här asså haha.. Idag har skolan varit som vanligt tråkig men ändå rolig för att man får träffa klassen :)) ikväll ska jag bara chilla hemma jag orkar inte göra något idag med någon känns det som men imorn då jävlar haha !!

Känns skönt att det är två skoldagar kvar till jullovet börjar :D åååååh vad jag längtar !!!!!!!!!!
Jag känner mig otroligt seg så det fick bli ett vääääldigt kort inlägg men men det får vara !! :) puss på er!!


Har inte orkat

..blogga på hela dagen har verkligen bara slappat Gud så skönt men vill iaf slänga in ett inlägg innan jag somnar.

Fick veta idag av våran idrottslärare att vi ska ha salsa på idrotten nästa termin asså hur kul är inte det?? Gaaaah kan knappast vänta!! Nu är jag tyvärr så trött så att jg måste sova men om jag hinner slänger jag in ett inlägg eller två innan jag drar hemifrån imorn :) puss och godnatt på er!


Roligaste människan Ever !!


Tjockisar på varenda jävla kanal

Grymt äckligt när jag ser tjockisar på nästan varje kanal på tv :s usch

Men men kollar iaf på tv är grymt trött, pratade med älskling idag igen hihi åååh han har det fett grymt varmt och skönt men så här i Sverige ba kallt och INGEN snö !!!!!!! Uuuuuuuusch!!

Haha norska julkalendern haha asså va det är typ som robinsson haha jag dööööör "expedition julklapp" hahahahaha ååååååååh vad är det för namn???!?!!!? Haha !!!!

Ska fortsätta kolla på tv nu haha kraaaam


Dagens outfit


Godmorgon godmorgon !

Tjenare !
Har precis tagit en snabb dusch och sitter nu i rummet och fryser, tack vare dom som fixade våra fönster är det alltid kallt i mitt rum :( vilket suger anus.

Idag är det en vanlig skoldag förutom att vi hade håltimma nu på morgonen men annars är det som vanligt. Det är matte stöd idag men jag pallar inte dra dit efter skolan nej nej är för trött för sånt.

Nu ska jag fortsätta fixa mig så hörs vi senare puss puss !!


@ the bed

Sitter och nördar wordfeud med mamma och Lena haha så kul haha :)

Ska strax sova är skit trött och trött på allt jävla skit i livet..

Känns skönt att man har några kvar som gör en så jävla glad !! <3

Älskat min klass, dom har en stor plats i mitt hjärta !!! Nu ska jag fortsätta nörda haha godnatt på er!


21.44

TWILIGHT TIMEEEEEE

Twilight på femman wiiiihoooo !!!

Men men idag hade jag samtal med min lärare och hon säger att jag utvecklats jätte mycket sen höstlovet :D asså jag typ dog blev så jävla glaaaad, och då sa hon att jag är jazz tjejen i klassen att jag kommer komma långt i dansen efter gymnasiet asså ååååååh är så glaaaad !!!!!!!!! Plus att jag chattade med älskling idag åh vad jag saknar honom men jag ska tänka positivt, han kommer hem om ungefär en månad :))))))) hihi vart glad över att snacka med honom även om det inte var så länge men bättre än ingenting! :))

Efter twilight blir det duschen och sen mars i säng haha behöver min skönhetssömn :)) ska sova minst åtta timmar har jag bestämt ! Måste få mer sömn om jag ska klara skoldagarna :) skickade in min svenska läxa idag oxå det känns skönt ska läsa lite innan jag somnar eftersom jag ska ha läst ut en bok nästa vecka -.- en engelsk dessutom vilket är mycket jobbigare haha men men nu ska jag fortsätta kolla på filmen puss på er ha en fortsatt trevlig kväll hörrni :))


2329

Ligger i sängen och lyssnar på musik och kollar runt lite på Facebook.

Beck filmen var grymt nice alla som inte kollar på Beck borde se ALLA filmer!!!!!! Grymt nice!!
Mamma fixade mina ögonbryn oxå så nu är jag fin i ansiktet igen haha :)

Det är en sak jag har tänkt på, asså hur mycket fixar sig killar :o vi tjejer vi sminkar oss rakar benen noppat ögonbrynen osv men vad gör killarna :o verkar som att dom bara tar på sig ett par kläder och lite vax i håret sen är det klart, dom tänker typ inte på vad dom tar på sig eller gör dom det? :s tycker det är sjukt irriterande haha, men jag älskar att vara tjej så haha !!

Och i veckan tror jag att jag sk bli red head ;) vill pröva något nytt!!!!! Måste pröva något nytt!

Men nu ska jag sova börjar tjugo i elva imorn så det är chill !! Så puss och godnatt på er! :))


2121

Tjenis penis på er!
Har haft fullt upp idag!! Först dansuppvisning till typ klockan sex på kvällen och sen var det hem käkade världens äckligaste pizza, hatar pizza och nu sitter man och chillat i soffan och kollar på Beck- pojken i glaskulan skit nice :)

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen så hörs vi sen :))


Saknar honom redan..

Asså hur i helvete ska dom här vekorna gå? Jag saknar honom som fan redan och det har inte ens gått en dag? Åh herregud.. Men Jag ska försöka att inte tänka på det för mycket !

Idag var det ju dansuppvisning och det gick åt helveteee gjorde fel typ HELA tiden hoppas bara det går bättre imorn ! Åt hos mormor efter träffade gammelmormor då oxå, åh vad länge sen det var jag såg henne ! 
Imorn blir det resturang med mamma och mina kära syskon :)

Men men jag är så grymt jävla trött så jag ska ta och sova nu så hörs vi imorn puss !!



Inte lätt...

Idag har jag och älskling varit tillsammans i två månader hihi, men det jobbiga är ju att han åker till Malaysia idag i fem jävla veckor :( så vi kommer typ inte kunna snacka alls på fem veckor :(
Men jag har lovat honom att jag inte ska deppa så ska försöka att inte göra det.

Så idag är det dans uppvisning jag sa till sara att jag skulle vara med på den andra föreställningen som börjat halv fyra så jag kan chilla lite grann i alla fall :)
Just nu väntar jag på att pappa ska komma hem med bröd haha jag är så grymt hungrig!!

Så nu ska jag fortsätta kolla på någon dokumentär om sjp (Sarah Jessica parker) hihi puss puss!!


Julkalendern !!

Tjenixen på er !!
Igår var öppet hus fett nice, träffade Evelina från min förra klass jätte kul att se henne  när vi dansade kom el-killarna och kolla och bara inte höll käft -.- och så filmade dom oxå -.- baaaaajs apa jg körde på som fan har aldrig ansträngt mig sååååå mycket på en danslektion :o

Jaja idag var det skit chill i skolan, började med sexualkunskap och fick kondomer woopwoop!!

Nej nu är det julkalendern så nu ska jag kolla på den hihi puss på er !!


14.32 Med Ineeeeez !

Sitter hemma ho mig med Inez ! :)
Vi har slutat skoldagen men ska vara tillbaka i skolan klockan 5 för idag är det öppet huuuus !!

ÖPPET HUS ST ERIKS GYMANSIUM FRIDHEMSPLAN KL 17-20, KOM FÖRFAAAAAAAAAAN

Så nu ska jag fortsätta vara socialmed henne så vi hörs senare pussss

Dagens outfit !

Bilden är grymt dålig aj aj aj med det får ni leva med !! :)


You shoot me down but i won't fall i an titanium

Nu har jag lovat pojkvännen min att jag ska plugga sen blir det mars till sängs! Haha puss och godnatt på er :)


19.18

Tjenare!!
Kom hem för kanske 2 timmar sen och har bara slappat!
Skit skönt men måste sätta mig ner och plugga snart ändå :(

Idag har klassen varit och kollat på nötknäpparen, skit grym var den !! :)))) slapp svenskan oxå :D

Nu ska jag kolla på lite tv och sedan göra engelska läxan :) puss på er !

En dagens outfit får ni oxå ! :)


08.26

Godmorgon godmorgon!
Diggar att typ överallt i sverige förutom inne i city i stockholm där snöar det int alls :(

Vet fan inte hur många det är på facebook som skrivit att det snöar -.-
Idag ska vi se Nötknäpparen med dansklassen ! Skit kul :D
Så missar svenska yeeeeessss !!!
Ska fixa några låtar till mobilen lite snabbt och sen blir det dags att äta frukooooost pussss

08.36

Idag är det den 5 december redan, wooooow seriöst tiden går för snabbt !
Och vet ni vad, INGEN SNÖ !! Vad är det för skit?????

Aja idag, börjar jag halv tolv sooooooft, men ska hem till mamma och lämna lite saker innan jag drar till skolan så nu ska jag skynda mig så jag hinner med typ 17 tåget tror jag? Aja vi får se ! Kanske hinner blogga när jag är där, puss !

Godmorgooooooooon, eller???

Nä jag har faktiskt varit uppe sen tio tack vare Mio haha..
Just nu ska jag plugga -.- grymt irriterande men jag vill ju lixom ha betyg right? Aja igår var en rolig kväll var helt flippat även om det bara var jag och Mio haha !! Pappa kom hem vid kvart över två och då drog vii och slagga, somnade DIREKT !!!
Så idag blir det en dag där jag måste diska, plugga och städa, rolig andra advent? Nja inte direkt :(
Puss på er !!


01.20 - mååååste diska hahah ellerrrrr?

tjenis penis på er allihopa !!
sitter här med Mio och flummar sönder ni märkte ju på dom två förra bilderna hur vi var.. Ingen vacker syn.. Sorry guys. Har ungefär 150 bilder på bara oss när vi flummar runt, har vi ett liv eller?? Njaaaa kanske, svårt och säga.
Aja här får ni mer flumm, kanske lite värre :$ Men jag varnar er om ni kollar så är ni ärrade för livet !! PUSS
Är så grymt jävla social ibland asså


Det här kallar vi normalt, en gammal bild haha!
Peddosmile på mig eller????????? Och Mio; INGA KOMMENTARER

Bara för dig Raoul ♥ :)

Haha, flippat eller vad?
Vi har precis kollat klart på 13 snart 30 haha rolig film lilla mio börja böla hahaha...
Jag lär ju uppdatera under kvällen, det har jag lovat min kära kille så jaaaaa ni får hänga med på en galen kväll med Emelie och Mio, soft eller??? Klart !!
Nu ska vi fortsätta flumma runt haha puss på er !
En serri bild på moi ! Puss på er !! ♥

RSS 2.0